Siç më the ti

Një autor tjetër elbasanas vjen tek lexuesi me librin e tij me poezi të titulluar “Siç më the ti”. Shefqet Sulmina në të vërtet e ka librin e dytë që boton pas shumë e shumë shkrimesh e botimesh nëpër faqet e shtypit. Tashmë i formuar në teknikë, i zgjedhur në gjetje dhe i thellë në mendime autori vjen me dinjitoz tel lexuesi i tij. Tek ky botim i tij mëshirohet më së miri dashuria e shenjtë për fjalën, kujdesi dhe respekti për të. Autori është “armik” i fjalëve të huaja, por nuk e ngre nga vendi e ta përzërë kurrë një fjalë shqipe, të bukur për një fjalë të huaj, qoftë kjo më e bukura e dheut.

Dhimbja njerëzore, e dalë nga një shpirt bujar, nuk krijon kurrë dëshpërim e fanatizëm në krijimtarinë e tij, por përkundrazi, duke ruajtur urtësinë dhe butësinë, Autori, synon të zgjojë dashuri të reja, shpresa  të reja dhe të lartësojë dinjitetin e një njeriu krenar.

Libri me 100 faqe dhe çmim kopertine 400 lekë