550 Receta të Mjekësisë së Popullore

Është libër i mjekësisë alternative bazuar në përvojën e mjekësisë popullore dhe atë shkencore. Autorët njëri është mjek dhe tjetri farmacist. Libri ka shumë vlera praktike në jetë për tu kuruar me bimë mjekësore. Aty ka 550 receta mjekësore dhe është i ndërtuar në mënyrë të tillë, praktikisht i përdorshëm nga të gjithë. I vlefshëm në familje.

Libri ka 180 faqe dhe kushton 400 lekë.