Mos ma grisni Abetaren

Libri vjen tek lexuesi, si ribotim i përpunuar dhe i pajisur pёr çdo tregim me material pedagogjik, pёr tё bashkëbiseduar me fёmijёt por edhe pёr tё thelluar e kontrolluar njohurit e tyre si nga prindërit apo mësuesit por edhe vet lexuesi nё punё tё pavarur.

Autori Musa Vyshka, njё nga shkrimtarët me tё lexuar pёr fёmijё nё Shqipëri, përfshin 10 tregime me tematika, nga mё tё ndryshmet, tёrheqёs dhe edukativ pёr fёmijё.

Libri ka 72 faqe, format 165 x 240 mm dhe kushton 300 lekё.