Cicëroj si kanarinë

Autori Zylyftar Plaku ka përmbledhur në libër 32 vjersha për fëmijë të moshës së vogël deri në klasën e parë. Libri është një ndihmë për fëmijët dhe edukatoret e kopshtit por edhe për prindër e të moshuar të cilët kërkojnë t’u mësojnë vjersha fëmijëve.

Libri është me ngjyra dhe i shoqëruar me ilustrime të përshtatura për moshën fëmijërore.

Libri ka 32 faqe dhe kushton 200 lekë