Tregoj nga jeta

Riza Bregu, drejtues dhe një nga figurat e njohura në Skrapar ka mbajtur shënime dhe kujtime gjatë punës së tij me njerëzit në sektorë të ndryshëm. Figura, njerëz, karaktere, peripeci të punës dhe sfida të jetës ka në shënimet e tij. Është një libër sa tërheqës në të përshkruar aq edhe i duhur nga ana e informacionit dhe njohjes së jetës në ato vite kur në Rrethin e Skraparit punohej dhe sfidoheshin vështirësitë nga ai komunitet.