Skrapari ynë

Libri i shkruar nga një ekonomist përmban dokumente të shumta për rrethin e Skraparit sidomos për zhvillimin ekonomik e kulturor. Gjithashtu Autori sjell nëpërmjet këtij botimi edhe lista e kujtime për kuadro e drejtues të jetës ekonomike, kulturore, tregtare, arsimore, partiake etj në rrethon e Skraparit deri në vitin 1990. Në këtë libër lexuesi do të gjej edhe të dhëna për traditën e Skraparit.

Libri ka 400 faqe dhe çmim kopertine 700 lekë