Poeti elbasanas, Tahir Tanushi, nёpёrmjet Shtёpisё Botuese “Jonalda”, ka prezantuar tek lexuesi librin e tij me poezi “Shpirtrat u grindën dhe u zbutёn”. Tashmё z. Tanushi ka edhe tre libra tё tjerë, me poezi, pёr plotësuar tek lexuesi kolanёn me 7 libra, tё serisë shpirtërore, nga tё cilat katёr i ka botuar.

Tanushi, e ka formuar profilin e vet poetik duke qёnё dinjitoz nё krijimtarinë e tij. Ёshtё ekonomist nё profesion dhe oficer policie nё detyrё por qё di t’i jap vlera vargut poetik. Kursimtar i fjalës ashtu si strikt nё shifrat si financier, skurpuloz nё gjetje ashtu si profesioni me uniformë, autori paraqitet i veçantë dhe triumfator nё krijimtarinë e fundme tё botuar nё kёtё libër.

Libri ka 150 faqe dhe kushton 500 lekë.

Facebook
Twitter
LinkedIn