Prova e vështirë (Princesha 2)

Nëse e fillon, për ta lexuar, këtë libër, nuk mund të shkëputesh pa e mbaruar.

Libri i shkrimtares së shquar amerikane, për fëmijë, Shanon Hale, vjenë për herë të parë në shqip. Është nga më të lexuarit për fëmijë dhe me shumë vlera edukative.

Ngjarjet zhvillohen me personazhe njerëz dhe jashtëtoksorë.

Dy bebe aliene përfundojnë në tokë, njëra prej të cilave rritet nga një grua që nuk kishte fëmijë.

Kur vajza kërkon të vazhdoj shkollën, merret nga alienët dhe, pa e kuptuar as vet, përfundon në vendlindjen e sajë.

Ajo, që ishte rritur në tokë, gjeti mamanë e sajë, e cila ishte mbretëreshë në planetin ku vajti. Vet vajza është një princeshë, por këtë nuk ja tregoi askush dhe e zbuloi vet, hap pas hapi. Kjo është një provë e vështirë për atë dhe nëse nuk e kalon nuk e meriton që të njihet dhe të mbaj titullin e një princeshe.

Romani ka çmim kopertine 400 lekë