Princesha me fuqi të rrallë (Princesha 4)

Në situata tepër intriguese dhe të vështira, princesha aliene vjen tek lexuesi si një qenie toksore, me ngjarje njerëzore, por me me zgjuarësi e veti të rralla, që frymëzojnë çdo fëmijë që ka dëshirë të dijë e të arrijë shumë gjëra në jetë.

Princesha jo vetëm arrin që të fitoi popullaritetin dhe dashurinë e qenieve që jetojnë në planetin e sajë por edhe tregon se e meriton atë duke e shpëtuar planetin nga të këqijat që i vijnë prej fuqive të tjera. Lexoni…

Libri ka çmim kopertine 400 lekë