Përralla Elbasani

Astrit Bishqemi, një nga autorët më të lexuar për fëmijë në Shqipëri, vjen tek lexuesi me librin “Përralla Elbasani”. Autori ka përmbledhur, në libër, 31 përralla, të cilat në të shumtën e rasteve janë popullore, por të sjella për fëmijët e klasave I-III duke i veshur artistikisht dhe të përshtatura. Libri është me numër 1, sepse Autori ka në poçes botimin e librit të dytë me të njëjtin titull.

Libri kushton 250 lekë