Nje ufo ne shkembin fluturues (Princesha 3)

Vajza, lexon shumë për të mësuar sekretet, ndeshet e fiton mbi vështirësitë dhe intrigat, duke arritur që të meritoj emrin dhe autoritetin e një princeshe, por është edhe një qenie e zgjuar që shpëton planetin e sajë, nga keqdashësit dhe intriguesit brenda së njëjtës lloji.

Pastaj ajo vjen përsëri në tokë ku takon gruan që e rriti por edhe gjen dhe merr kushërirën e sajë që kishte ardhur bebe dhe ishte rritur, edhe ajo, si një vajzë toksore.

Princesha lufton me zanat e zeza dhe të këqia dhe fiton ndërsa lidhet me qenie të tjera nga të tjera galaktika të cilat i viziton dhe krijon lidhje me to.