Nё shtёpinё e zogjve

Ёshtё libёr me tregime pёr fёmijё me formatin 23×16 cm.

Autorja, e cila ёshtё mësuese, njeh mirё psikologjinë dhe jetёn e fёmijёve, sjell copëza nga realiteti por tё ngjizura me gjuhёn letrare.

Sidomos mungesa e kujdesit pёr fёmijёt romё dhe puna qё duhet tё bёhet me fёmijёt e talentuar janë tema tё spiktura nё kёtё libër.

Libri ka 11 tregime, 64 faqedhe kushton 200 lekë.