Hetuesit e vegjël shkojnë me pushime. Në qytezën, ku ata po bënin pushimet, kishte një atmosferë të çuditshme. Banorët ishin të friksuar, sepse natën një hije lëvizte nëpër varreza. Ishte një shtrigë apo çfarë ishte kjo hije misterioze?! Edhe kësaj here tre miqtë zbulojnë të vërtetën dhe largojnë frikën e banorëve. Po si?…

Libri ka 100 faqe dhe çmim kopertine 300 lekë

Facebook
Twitter
LinkedIn