Bilbilat në kopshtin tim

Në ndihmë të prindërve, gjyshërve, mësuesve dhe edukatoreve vjen tek lexuesi, ky libër me vjersha për fëmijë. Është një tufë me vjersha të shkurtra 1, 2, ose 3 strofa të cilat mund të mësohen shpejt e lehtë nga fëmijët. Vjershat vijnë me tematikë nga jeta për kafshë, shpendë, insekte dhe për mjedise të ndryshme që sjellin kuriozitet për fëmijët. Autori vjen me këtë botim pas disa botiveve të tjera të suksesshme për fëmijë.

Libri është i ilustruar, ka 32 faqe dhe kushton 200 lekë