Aventurat e Herrit (8) Macja Gugë

Nxënësit e klasës së tretë dinë se do të bëhet një festë sekrete për një mësues, në bibliotekën e shkollës. Gjyshja e Herrit ka përgatitur tortën për festën. Po për kë është festa?! Herri dhe Dagu duan ta zbulojnë, por kur kuptojnë se macja e Herrit, është fshehur në makinën e gjyshes, u duhet ta kapin, atë. Ata ndjekin macen, kudo, nëpër shkollë – madje edhe ne vendet ku nxënësit (dhe macet) nuk lejohet të hyjnë. A do ta kapin, macen para se të zbulohen?! Apo macja e Herrit do ta fusë atë në telashe më shumë se asnjëherë tjetër?

Lexoni për të mësuar edhe këtë aventurë të Herrit…

Libri me 100 faqe ka çmim balline 300 lekë

Comments are closed.