Aventurat e Herrit (7) Surpriza e Krishtlindjeve

Krishtlindjet janë edhe më të bukura kur ke Herrin pranë midis shokësh. Kur zonja Makël pëson një aksident dhe detyrohet të shtrohet në spital, drejtori i shkollës, bëhet mësuesi zëvendësues për klasën ku është Herri! Por Krishtlindjet nuk janë të njëjta si me zonjën Makël, mësuesen që është sëmurë. Herri mendon një surprizë për mësuesen që ndodhet në spital. Por duke e njohur Herrin si aventurier, ju mund të mendoni se do të jetë diçka që askush nuk e ka bërë surpriza të tilla më përpara!

Libri me 100 faqe ka çmim balline 300 lekë