Aventurat e Herrit (6) Sekreti

Shshtttt!…A doni të dini një sekret kur Song Li sjell, në klasë, bretkosën e saj  dhe e ushqen me mëlçi?! Herri dashurohet pas saj. Shoku i tij i ngushtë, Dagu, nuk mund ta besojë. Letra dashurie një vajze?! Shikime të nxehta në anën tjetër të klasës?! Herri nuk gjuan më as me topa bore drejt vajzave. Ai ka bërë avetura të shumta, gjëra të tmerrshme, por kjo është më e tmerrshmja e të gjithave!…

Lexoni librin që të mësoni më shumë për aventurat e tijë….

Libri me 100 faqe ka çmim balline 300 lekë