Aventurat e Herrit (5) Në klasën e tretë

Klasa e tretë është më e mira nxënësit e asaj klase sjellin plot të papritura. Vetëm një gjë nuk ka ndryshuar… Herri dhe Sidni vazhdojnë të jenë kundërshtar të betuar. Marrëdhënia e tyre bëhet edhe më e vështirë kur Sidni aksidentalisht vret merimangën e Herrit. Por,… ndërsa janë në një ekskursion, me klasën, në një burg të vjetër dhe të frikshëm i cili ndodhet në një minierë po aq e frikshme, Herri gjen një mënyrë tmerrësisht qesharake që të hakmerret ndaj Sidnit. Po si?! Lexoni librin që të mësoni aventurat e radhës që bënë Herri…

Libri me 100 faqe ka çmim balline 300 lekë