Aventurat e Herrit (4) Në festën për Hallouin

Çfarë do të jetë Herri për Hallouin?! Herri i dhe të gjithë shokët e tij të klasës e pëlqejnë festën e Hallouinit.  Që të gjithë vishen me kostume në shkollë – madje edhe, mësuesja, zonja Makël!  Në kopsht Herri ishte veshur si Konti Drakula, në klasën e parë ishte Monstra e Loç Nes, dhe në klasën e dytë ishte një gjarpër.  Që të gjithë, në klasën tretë mezi presin të shohin se çfarë do të jetë Herri këtë vit – dhe ata do të habiten vërtet!

Libri me 100 faqe ka çmim balline 300 lekë