Aventurat e Herrit (2) Herri zbërthen kodin si detektiv

Herri beson se është detektivi i dytë më i mirë në botë (i dyti pas Sherlok Holms, sigurisht), por pjesa tjetër e fëmijëve në klasën e dytë nuk janë aq të sigurt. Ai ka vendosur ta provojë veten duke zgjidhur misterin e fundit në Shkollën e Jugut:  Një garë në mensë sapo ka filluar dhe Herri do të dijë se si ta fitojë. Ai e di se, zonja Funderbërk, kuzhinierja, po përdor një kod matematik, vargun e numrave të Fibonaçit, që të vendosë për fituesin e çdo dite.  A do të mundet që të zbërthejë kodin, Herri, përpara se Meri ta spiunojë, apo ditët e Herrit si detektiv do të përfundojnë pa lavdi?  Lexo librin, që të mësosh më shumë…

Libri me 100 faqe ka çmim balline 300 lekë