Aventurat e Herrit; (1) Në klasën e dytë

Herri është shoku më  i keq dhe shoku më  i mirë, që  mund të  jetë një fëmijë.  Klasa e dytë nuk është  kurrë  e mërzitshme kur është Herri. Atij i pëlqen të  bëjë  prapsura ose aventura si u thonë disa sjelljeve jo të mira por pa të keq. Në këtë libër tregohet se si Herri do t’i tregojë  gjarprin Song Lisë, do të  rrëzojë  Sidnin në  tokë  dhe do ta detyrojë që të  thotë “I dua vajzat”. Uauuu! Por kurrë  nuk mund ta dish se çdo të  bëjë  Herri herën tjetër! Duke lexuar këtë libër do të mësoni disa nga aventura të tij…

Libri me 100 faqe ka çmim balline 300 lekë