Misteri thesarit tё mbytur

 

Njё histori kur tё rriturit mashtrojnë por zbulohen nga Hetuesit e Vegjёl. Njё person ka krijuar njё shoqatë, pёr tё grumbulluar dollarë me pretekstin se ka gjetur njё thesar tё cilin duhet ta nxjerrin nga fundi i detit. Tre hetuesit e vegjël nisin punën dhe e zbulojnë mashtrimin.

Subjekti ёshtё sa intrigues dhe real, por praktika e mashtrimit përafrohet me piramidat mashtruese nё vendin tonё, Shqipëri. Ngjarja, e shkruar pёr fёmijё, ёshtё sa tёrheqse dhe edukative. Libri ёshtё nga mё tё lexuarit dhe i përkthyer nё shumё gjuhё tё botёs. Nё shqip vjen pёr herё tё parё.

Ka 100 faqe dhe kushton 300 lekё.