Tre fëmijët zbulojnë një thesar në ishull. Cili të ishte personi që e kishte fshehur dhe pse?! Një enigmë sa tërheqëse aq edhe befasuese. Mos vall shumat marramendëse të dollarëve janë fallco?! Po kush e ruante atë thesar?! Midis kërshërisë, inteligjencës, frikës dhe trillit, autori sjell skena të shumta të veprimtarisë së fëmijëve për të zbuluar të vërtetën.  Fëmijtë dyshojnë edhe për më të afërmit e tyre por më në fund e zbulojnë të vërtetën. Ata kalojnë shumë vështirësi dhe kërcënime nga falsifikatorët por ja dalin fal mençurisë së tyre dhe bashkpunimit me policinë. Personazhet në liber janë sa të besueshëm aq edhe real në veprimet e tyre.

Libri është me 100 faqe dhe kushton 300 lekë

Facebook
Twitter
LinkedIn