Libri tregon për një biznes, në fushën e turizmit. Hotelin dhe truallin rreth tij, dëshiron që ta blejë lirë dhe me çdo kusht, një firmë ndërtimi, për të ndërtuar pallate. (Autori amerikan Ron Roy duket sikur tregon për Shqipërinë…por jo). Firma ndërtuese punon për të falimentuar hotelin. Sajojnë një kundëreklamë, sikur atje shfaqen fantazma dhe trembin klientët. Pronari po detyrohej që të pranonte falimentin por…
Tre Hetuesit e vegjël fillojnë punën dhe zbulojnë të vërtetën, mashtrimin që bëhej. Hoteli shpëton nga falimentimi.
Ngjarja përshkruhet me përshkrime tërheqëse. Skena me fantazma që autori i tregon bukur dhe guximin e tre personazheve kryesor që përballen janë intriguese, zbaviste dhe edukative për fëmijë.

Libri ka 100 faqe dhe kushton 300 lekë.

Facebook
Twitter
LinkedIn