Dallëndyshet pa fole

Romani i autorit Rezart Palluqi e mbështet subjektin mbi dramën e dy personazheve kryesor, tё cilёt kanё qenё nё emigrim dhe janë kthyer nё Shqiperi, pёr tё investuar kursimet e tyre.

Dy shokë plot ëndrra dhe dёshirё, njërin hap dyqan pёr shitje tё luleve dhe tjetri dyqan funerali. Antiteza vijon edhe me karakteret e tyre si dhe gratë me tё cilat janë martuar.

Emigracioni dhe biznesi i dy shqiptarëve, jeta dhe karakteri i dy familjeve por edhe fati nё emigracion i shumё e shumё tё tjerёve, ёshtё sjell me detaje dhe penelata mjeshtërore nga autori i romanit “Dallёndyshet pa fole”.

Romani ka 220 faqe dhe kushton 500 lekё.